Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Person of Interest - 5.13 - Return 0 (Series Finale *unfortunately* ) - Περίληψη και πρόμο

All good things must come to an end που λένε , ε αυτή τη φορα το καλυτερο πράγμα πρέπει να τελειώσει . Βασικά όχι πράγμα , αγάπη , λατρεία , πώρωση , αφοσίωση , ανυπομονησία είναι μερικές απο τις λέξεις που θα μπορούσα να γράψω για το πως νιώθω για το Person of Interest . Απο την άλλη όλα τα λόγια υστερούν μπροστά σε αυτό το αριστούργημα που μας παρουσιάστηκε 5 χρόνια και κάτι πριν . Είχαμε τα ups and downs μας , είχαμε χαρές και απογοητεύσεις , είχαμε θανάτους που πόνεσαν αλλά και νέα μέλη που έφεραν άλλον αέρα στη σειρά . Δυστυχως όμως times change and so must i που έλεγε και ο 11ος και θα πω κάτι που δεν περίμενα να το πω ποτέ .

Το Person of Interest πρέπει να τελειώσει . Η 5η σεζόν αν και ηταν η τελευταία δεν έκανε τον πάταγο που περίμεναμε όλοι αν και είχαμε shock and awe moments ήταν κατώτερη σε πολλά σημεία και απέτυχε to blow our minds away που λεμε . Με λυπεί που το λεω αυτό αλλά είναι η αλήθεια . Κάτι οι παρεμβολές του CBS κάτι η απουσία του Νόλαν , κάτι η πίεση να τα μαζέψουν όλα σε 13 επεισόδια ,μάλλον ήταν αρκετά δύσκολο εγχείρημα . Που θελω να καταλήξω με όλα αυτά ; ότι όταν κάτι πέφτει και παρακμάζει καλό είναι να σταματάει . Το πρότζεκτ του Σαμαρείτη απέτυχε για μένα , πολύ πιο ωραία ήταν οταν δεν ήταν καν Online αφού ήρθε όλα άλλαξαν και όχι προς το καλύτερο . Κριτική όμως για όλο το Person of Interest θα κάνω αφού το ξαναδώ όλο και με καθαρό μυαλό θα πω τελείως αντικειμενικά ότι είναι επός . Προς το παρον ας δούμε τι θα γίνει στο φινάλε ας δούμε το τρέιλερ και ας κλείσουμε όπως αρμόζει με μια φράση που την κρατάω 5 χρόνια να την πω (blackfox δικο σου) .

Return 0 - O Φιντς , ο Ρις , ο Φάσκο και η Σω ξεκινούν μια τελευταία αποστολή για να αποτρέχουν τον Σαμαρείτη απο το νακαταστρέψει τη Μηχανη και να ενισχύσει την κυριαρχία του πάνω στο ανθρώπινο είδος . Αυτό θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο του Person of Interest στις 22 Ιουνίου .

Στο επεισόδιο θα δούμε και τον Μπλακγουελ *ΨΟΦΑ SONOFABITCH* και επίσης τον Ρις σε μικρή ηλικία και τη μητέρα του .


Στο τρέιλερ φαίνεται ξεκάθαρα ότι το τελευταίο επεισόδιο θα περιέχει σφαγή και συγκίνηση (blood meth and tears πυο έλεγαν και στο breaking bad χωρις τη meth) αφου ο Σαμαρείτης βρίσκει το κρυσφήγετο της Μηχανής και ο Φάσκο με τη Σω το υπερασπίζονται ενω ο Φιντς ειναι χτυπημένος αλλα αποχαιρετάει με φωνή που κάνει την καρδιά σου να σπάσει τον Ρις είναι το αντίο για αυτούς . Όπως είπα all good things must come to and end . Και θα κλείσω με μια απο τις αγαπημένες μου φράσεις απο μια εξαιρετική ταινία το The Grey

Once more into the fray
Into the last good fight i ll ever know
Live and die on this day
Live and die , on this day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου