Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.10 - The Day The World Went Away - Περίληψη και φωτογραφίες (100ο επεισόδιο)

Αν και έχουν βγει οι περιλήψεις άλλων 6 επεισοδίων , αυτή η συγκεκριμένη ήταν ένα χτύπημα κάτω απο τη μέση . Ήταν η περίληψη , ήταν το cheat tweet , ήταν οι φωτογραφίες , ποιος ξέρει ... Αλλά αυτό το επεισόδιο θα είναι αντάξιο ενος 100ου επεισόδιου Person of Interest . Χωρίς να γίνει το μεγάλο μπαμ με την επιστροφή της Κάρτερ θα γίνει ίσως με την αποχώρηση κάποιου και συγκεκριμένα του καλύτερου . Αρκετά μακρυγόρησα ας δούμε τι θα γίνει στο 100o επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο The Day The World Went Away .
Αλλά πριν διαβάσουμε την περίληψη ας δούμε τις φωτό γιατι μετά θα φαίνονται ασήμαντες .





Good news , ο Elias είναι ακόμα ζωντανός αν και το ήξεραν μέχρι και οι πετρες . Better news η Σω φαίνεται νορμάλ ξανά (δείτε 5.04 πρόμο για να καταλάβετε τι εννοώ) . Bad news η Μηχανή δίνει τον αριθμό του Φιντς !

“The Day The World Went Away” –  Ο αριθμός του Φιντς έρχεται όταν ένα μοιραίο λάθος ανατινάζει την κάλυψη του και ξεκινάει μία θανατηφόρα σειρά αυξανόμενων συναντήσεων με πράκτορες του Σαμαρείτη , αυτό θα συμβεί στο 100ο επεισόδιο του Person of Interest την 1η Ιουνίου (ωραία θα μπει ο μήνας ΟΥΣΤ)

CHEAT TWEET: Finch’s cover is blown & Samaritan turns NY into a warzone! Will every1 survive the #PersonOfInterest 100th ep?

Θυμάστε στο πρόμο που έδειχνε τον Φιντς να λέει i know i am probably going to die but i was wondering if my friends get out alive .  Ε μπορεί να είναι αυτό το επεισοδιο . Τι υποστηρίζει αυτή τη θεωρία ; Πρώτον οι φωτό που τους δείχνει σε tough spot , δεύτερον ξέρουμε ότι μάλλον θα πεθάνουν όλοι (το επιβεβαίωσε εμμέσως ο Νόλαν με τον Πλεγκμαν λέγοντας δεν έχω γράψει ποτέ happy end) τρίτον το ξέρει ο ίδιος ο Φιντς ¨οπως λέει στο πρόμο εκείνο όπου τον βλέπουμε να αιμορραγεί κιόλας . Τι μας κάνει να πιστεύουμε οτι θα ζήσει ; Πρώτον come on γίνεται φινάλε Person of Interest χωρίς Φιντς ; Δεύτερον στο πρόμο όπου τον δείχνει ε αίματα φοράει άλλο κουστούμι , τρίτον είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο οτι θα είναι και στα επόμενα . Οπότε αν δεν πεθάνει ο Φιντς σε εκείνο το επεισόδιο τότε ποιός ; Η Ρουτ είναι και αυτή επιβεβαιωμένα στα επόμενα , η Σω όμως ; Που απο το βλέμμα της και μόνο φαίνεται ότι είδε τον Γκριρ (που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο) ή κάποιον που σχετίζεται με το Σαμαρείτη . Ήρθε μόνο και μόνο για να θυσιαστεί ξανά ή μήπως είναι όλο ένα τέχνασμα και θα ζήσουν όλοι στο 100ο επεισόδιο ; Είναι επετειακό κάτι συγκλονιστικό πρέπει να συμβεί . Το μόνο είναι σίγουρο θα ζήσουμε ένα απίστευτο 43λεπτο .

Υ.Γ Το The Day The World Went Away είναι ένα τραγούδι των Nine Inch Nails με τους στίχους να λένε 
I'd listen to the words he'd say
But in his voice I heard decay
The plastic face forced to portray
All the insides left cold and gray
There is a place that still remains
It eats the fear, it eats the pain
The sweetest price he'll have to pay
The day the whole world went away

Ελπίζω να ακουστεί στο επεισόδιο σε μια άκρως επική σκηνή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου