Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Person of Interest - 5.04 - 6,741 - Πρόμο , περίληψη και φωτογραφίες

 The can't miss even of the year όπως λέει και το πρόμο (μέχρι τα καλύτερα φυσικά) . Οι παρααγωγοί είχαν πει ότι το επεισόδιο είναι αντάξιο του If-then- else , το έχουν προμοτάρει ως ένα απο τα καλύτερα επειόδια του Person of Interest πριν καν βγει . Για να δούμε τι θα γίνει σε αυτό το επεισόδιο .

“6,741” – Η Σω δραπετεύει απο αυτούς που την κρατούν αιχάλωτη αλλά η Ομάδα δεν είναι σίγουρη για την πνευματική της κατάσταση όταν αρχίζει να συμπεριφέρεται παρανοικά και απερίσκεπτα . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 17 Μαίου .

Φυσικά και το ήξεραν όλοι οτι θα επιστρέψει η Σω σε αυτό το επεισόδιο αλλά χου κεαρς σίγουρα θα είναι επικό ! Απ'ο,τι βλέπουμε στο πρόμο ο Greer did a real number on her (πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη φράση) και με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο του όταν της λέει you will have blood on your hands when you kill all of your friends . Ψόφος . Πραγματικά της πείραξαν άσχημα το κεφάλι (κυριολεκτικά) . Μένει να δούμε πως θα την συνεφέρει η Ομάδα της Μηχανής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου