Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Person of Interest - Season 5 - Extended Trailer (Screw you)


Και εκει που καθομουν ήσυχος ήσυχος ξαφνικά μου στέλνουν λινκ με extended trailer του Person of Interest , ε αντε μου στο διάολο βραδιάτικα με συγχήσατε . Ας αναλύσουμε λίγο το τρειλερ και ας πούμε γιατι αυτή η σεζόν θα είναι Must watch under influence - Fair warning .


Αρχικά τρέιλερ που ξεκινάει με μελαγχολικό μονόλογο με τη φωνάρα του Michael Emerson δεν υπάρχει περίπτωση να μη γαμήσει . Και το συγκεκριμένο το έκανε , big time μάλιστα . Είμαστε στο 2017 και βλέπουμε το Φιντς να ξεκινάει με την κλασσική ερώτηση προς την Μηχανή του " Can you see me ? " αλλά το Day R δίπλα τι σημαίνει ; I wanted to talk to you , but how much of a conversation is you can't talk back , i built you to see bad things that may happen (εκεινη τη στιγμή έχουμε σκηνή Φιντς και δίπλα καμεο του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Jonathan Nolan παραγωγού της σειράρας μας ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ) , i know some very bad things are coming i suppose everyone feels that he is the hero in his own story but there are no heroes ,  no villains , just people doing the best they can , there is good and bad in all of us but this action saving lives it is a pure good , i know i am probably going to die but i was wandering if my friends get out alive . Εδω να κάνω μια παρένθεση , με ξέρετε (λέμε τωρα) δυο χρόνια και κάτι , ξέρετεοτι οτιδηποτε εχω να πω το λεω χωρις να το πολυσκέφτομαι , για αυτο έχω να πω το εξης : ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΕΙΛΕΡ , ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ; ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΝΤΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΝΑΚΟΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ; ΟΥΣΤ !

Συνεχίζουμε εδω λέγοντας ότι με αυτά τα λόγια παράλληλα βλέπουμε τον Φιντς με μια πληγη απο πυροβολισμό να αιμοραγγεί και να κρατάει όπλο αλλά και τους υπολοιπους ματωμένους και νικημένους . Όπως θα έλεγε και ο Χάιζενμπεργκ WHAT THE HELL IS WRONG WITH YOU ? Και εξηγώ οτι το κόλπο δείχνω στο τρέιλερ οτι πεθαίνουν όλοι και μετά το παρουσιάζω ως προσωμοίωση εδω δεν παίζει , είναι done deal όσα δείχνει . Sooo , πεθαίνει ο Φιντς .. Εκείνη η μέρα (λογικά στο φινάλε) θα πενθήσετε και θα σκεφτείτε τι πάτε να γράψετε τρεις φορες γιατι θα εχω τις μαύρες μου . Ένα πράγμα δε θα αντέξω να πεθάνει μόνος του χωρις τον Ρις κοντά του , αυτο θα είναι πραγματικά βάρβαρο μετά απο όλα οσα έχουν περάσει μαζί . Πριν λίγες μέρες ειπώθηκε οτι σε αυτή τη σεζόν θα δούμε τους ήρωες μας να χάνουν κατα κράτος και αυτό μάλλον θα οδηγήσει στο θάνατο όλων . Ακόμα και το αστυνομικό τμήμα στρέφεται εναντίον του Ρις και του Φάσκο .

Και το κερασάκι στην τούρτα ; Σω ! Ναρκομανής τουλάχιστον έτσι όπως τη δείχνουν . προφανώς και ο Γκριρ messed up with her brain αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι too much . Ξέραμε οτι την έπασα αλλα εδώ το πάνε σε άλλο επίπεδο , χειρουργική επέμβαση και εμφύτευμα και μετα σκηνες που τη βλέπουμε να σπάει πράγματα και να μην αναγνωρίζει ποιά είναι . Oh boy . Θα έχουμε και το Creepy boy του Samaritan μαζι με τη Σω , ωραία θα περάσει αυτή η σεζόν *βρίζει* . Παράλληλα βλέπουμε την αναγέννηση της Μηχανης με τη Ρουτ να λέει οτι τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά αυτή τη φορα . Χμ , μου αρέσει και δε μου αρέσει η εμπλοκή της στην ανακατασκευή της Μηχανης . Απο τη μία θα της προσδώσει μια παραπάνω μαχητικότητα αλλά απο την άλλη θα χάσει αυτή τη βαθιά ηθική που της είχε μεταφέρει όλα αυτά τα χρόνια ο Φιντς . Θα δούμε . Ενα σπόιλερ είναι οτι η Μηχανη θα συνδεεται με δορυφόρους (κυκλοφορεί και η αντίστοιχη φωτό με τους παραγωγούς μπροστά απο μία φωτο δορυφόρου και άλλη μια με τον Φιντς να κοιτάζει στον ουρανό) . Είναι τόσο δυνατή όμως η νέα Μηχανή που σε λάθος χέρια θα οδηγούσε σε εξόντωση του ανθρωπινου γένους (ελπίζω να μη μιλάει για το Σαμαρείτη , έλεος) . Επίσης something is wrong με το εμφύτευμα της Ρουτ αλλα και τα earpieces γενικά , λογικά κάποια jamming device του Samaritan . Τέλος ασχολίαστη η σκηνή με Ρπυτ Σω , κάποιοι φαν (δεν προσδιορίζω φύλο) της σειράς ήδη κάνουν πάρτι #διπλής .

Συνοψίζοντας , γάμησε το τρέιλερ , την παράσταση κλέβει ο μονόλογός του Φιντς στην αρχή αλλά και η ατάκα στο τέλος . Ο Πατέρας της Μηχανής θα αναγκαστεί να πιάσει και όπλο , εκεί φτάσαμε . Ένα έχω να πω  αυτή η σεζόν θα είναι παραπάνω απο επική .  12 μέρες έμειναν , see you soon .

Υ.Γ ΦΙΝΤΣ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου