Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια του Person of Interest

Με το 13 επεισόδιο του Person of Interest να έρχεται και τη σωτηρία ή όχι (οχι) της Σω να παίζεται βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες απο το επόμενα επεισόδια . Η συγκεκριμένη είναι απο το 4.13 που έρχεται σε 8 μέρες .

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Person of Interest - 4.13 - M.I.A - Press Release & Promo photos

Ο Ρις και η Ρουτ ταξιδευουν βόρεια απο τη πρωτεύουσα της πολιτείας της Νέας Υόρκης στο κυνήγι τους για τη Σω , αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 4 Φεβρουαρίου . Διαβάστε τη περίληψη και δείτε τις φωτογραφίες για το επόμενο επεισόδιο της σειράς μας !

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

4.11 IF THEN ELSE : Τεχνητή Νοημοσύνη ,αλγόριθμος Minimax και έκβαση του επεισοδίου





Ας ξεκινήσω με αυτό σαν πρώτο άρθρο μιας και είχα άλλο στο μυαλό μου για πρώτο μου άρθρο αλλά θα το βγάλω άλλη μέρα. Ας εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στο καταπληκτικό επεισόδιο 4.11 Ιf Τhen Else.Μέσα απο το επεισόδιο έγινε αναφορά σε μια μορφή Τεχνητής Μάθησης και συγκεκριμένα στον αλγόριθμο Minimax που είναι μέρος της Τεχνητής Νοημοσύνης σε συνάρτηση και με άλλες μεθόδους με τις οποίες λειτούργησε η Μηχανή στο συγκεκριμένο επεισόδιο..Εδώ θα επικεντρωθούμε στον αλγόριθμο Minimax.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πέθανε τελικά η Σω ;

Στο 11ο επεισόδιο του Person of Interest Με τίτλο If Then Else είδαμε τη Σω να πέφτει μετά απο ένα επικό φιλί με τη Ρουτ . Όμως το πρόμο για το επόμενο επεισόδιο μας έδειξε ότι μπορεί να είναι ζωναντή . Στη συνέντευξη της που κυκλοφόρησε μετά το τέλος του επεισοδίου μαθαίνουμε την αλήθεια ... (έρχονται σπόιλερ αν δεν θέλετε να ξέρετε μη το διαβάσετε - ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ)

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Σχολιασμός : Person of Interest - 4.11 - If-Then-Else + 4.12 - Control Alt Delete Promo !

Αααααχ τι να γραψω και σε εσας τώρα ... Τι ψυχοπλάκωμα ήταν αυτό το επεισόδιο . Απο την αρχή που βγήκε το πρόμο είδα ότι θα πεθάνουν όλοι , γρήγορα σκέφτηκα (μένταλ φαιβ) ότι σύμφωνα με το τίτλο ειναι προσομοιώσεις της Μηχανής και ότι δεν μπορεί να πεθάνουν όλοι αλλά κάποιος μπορεί να φύγει (Σω λόγω εγκυμοσύνης που ακούγεται εδώ και μήνες) , αλλά όταν είδα το επεισόδιο , ήταν πραγματικά συγκλονιτστικό σε κάθε δευτερολέπτο που έδειξε , κάθε σκηνή , κάθε θάνατος όλα ήταν εξωπραγματικά . Ας αναλύσουμε το επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο If Then Else και ας θρηνήσουμε έναν ακόμα θάνατο της Ομάδας μας .

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Σκέψεις

 Έτυχε να βλέπω το 7ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Person of Interest με τίτλο The Perfect Mark . Η ιστορία είναι σχετικά ωραία , το τέλος με την Κάρτερ να μαθαίνει ποιό είναι επιτέλους το κεφάλι του H.R είναι καλύτερο και ο,τι ακολουθεί , Endgame trilogy , Samaritan είναι επικό . Τι μου έμεινε εμένα όμως ;