Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Spoiler για το season finale του Person of Interest

Είστε σίγουροι ; Θέλετε να μάθετε ποιος κερδίζει στο πόλεμο των συμμοριών της Νέας Υόρκης ; Ελάιας ή Ντόμινικ ; Θυμάστε και πέρσι που σας είχα πεί για τη δίκη πρέπει να με είχατε καταραστεί οι μισοί τουλάχιστον . Για αυτό φέτος σας λέω : DON'T ! Ζηστε λίγο την αγωνία να μη ξέρετε . Βέβαια και εγώ θα μπορούσα να μην το ανεβάσω ... Υπάρχει και ο πόλεμος των Μηχανών όπου εκει δεν έχει διαρρευσει τίποτα προς το παρόν ... Είναι πολύ πιο σημαντικό εκείνο .... Screw it διαβάστε το !
Στη σκηνή βλέπουμε τον Ρις πληγωμένο , τραύμα στον ώμο , μαζί με τον Φάσκο έξω απο ένα κτίριο ενώ η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ή το FBI συνοδεύουν την πληγωμένη αστυνόμο των Εσωτερικών Υποθέσεων Ντάνι Σίλβα που κουτσαίνει , σε ένα ασθενοφόρο που αναμένει όπου ένας τραυματισμένο μέλος της Αδελφότητας (suck it , you are done) είναι στο φορείο .
Μετά αστυφύλακες συνοδεύουν τον Ντόμινικ δεμένο με χειροπέδες έξω απο το κτίριο ακολουθούμενοι απο τον δεμένο με χειροπέδες Ελάιας που έχει πληγωμένο ΄χερι το οποίο έχει δεθεί . Οι δυό τους τοποθετούνται στο περιπολικό που αναμένει και οδηγούνται μακριά απο τη σκηνή . Βλέπουμε τον Ντόμινικ να ρίχνει ένα ας υποθέσουμε απειλητικό δολοφονικό βλέμμα στο Ρις και τον Φάσκο ενώ ο Ελάιας είναι αξύριστος κάτι που ίσως δηλώνει πόσο πολύ αφέθηκε στο μίσος του για εκδίκηση (βλέπε Ρις) .
Ο Ρις και ο Φάσκο μιλάνε και ανταλλάσουν μία νικητήρια χειραψία πριν ο Φάσκο φύγει . Μετά η Χάρπερ Ρόουζ (4.16 Blunt και θα εμφανιστεί και στο 4.18 SKIP) βγαίνει απο το κτίριο μιλάμει λίγο με τον Ρις και οι δύο τους φέυγουν χαλαρά μακριά απο τη σκηνή .
Έκπληξη το ότι τελικά έπεσαν και οι δύο , αλλά εμείς έχουμε ένα μέρος της σκηνής κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια ... Περίμενα επικράτηση Ελάιας και την Ομάδα της Μηχανής να μην ανακατεύεται λόγω του πόλεμου που υπάρχει με τον Σαμαρείτη . Σε αυτό το μέτωπο πότε θα μάθουμε σποιλερ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου