Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Επίσημη περίληψη για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Person of Interest

Τώρα πια μετράμε κάτι παραπάνω απο αντίστροφα . Μόλις 26 μέρες για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Panopticon . Μετά το χαμό και τις ανατροπάρες , έχουμε μία νέα τάξη πραγμάτων πιά και η ομάδα μας θα πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις . Ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Person of Interest που επιστρέφει στις 23 Σεπτεμβρίου .

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο Jason Ritter στο Person of Interest

O Jason Ritter θα εμφανιστεί στο 5ο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Prophets (Προφήτες) . Θα παίζει τον Simon Lee έναν πανέξυπνο επιτυχημένο νέο πολιτικό για τον οποίο οι παραγωγοί της σειράς Jonah Nolan & Greg Plageman λένε ότι έχει το απίστευτο χάρισμα της προνοητικότητας , ενόρασης . Αλλά θα είναι θύμα ή θύτης ; Mήπως η ενόραση του θα είναι μερικώς ο λόγος για να μπλεχτεί με κάποιου είδους σούπερ υπολογιστή ; (Μηχανή ή Σαμαρείτης ; )

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πληροφορίες για το Πόλεμο των Μηχανών

34 μέρες για την έναρξη της 4ης σεζόν και τα (άσχημα) νέα δεν σταματούν να έρχονται . Διαβάστε τι δήλωσε ο παραγωγός της σειράς Γκρέγκ Πλέγκμαν για τον Πόλεμο των Μηχανών αλλά και για τον νέο μας χαρακτήρα .

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η Monique Curnen στην 4η σεζόν του Person of Interest

Monique Gabriela Curnen προστέθηκε στο cast στην 4η σεζόν του Person of Interest σε Reccuring role.

Θα ενσαρκώσει το ρόλο της Felicia Moreno, η οποία θα είναι η αρχηγός στο τμήμα που δουλεύει ο Φάσκο. Έχει γεννηθεί στην Νέα Υόρκη και είναι αρκετά έξυπνη σύμφωνα με την περιγραφή του χαρακτήρα της, και θα λάβει αμέσως δουλειά μιας και τα ποσοστά των ανθρωποκτονιών έχουν αυξηθεί κατά την έναρξη της σεζόν αφού οι φίλοι μας βρίσκονται σε "άδεια".

Η ηθοποιός θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο 3ο επεισόδιο της σεζόν, με τίτλο Wingman σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η Curnen έχει κάνει πρόσφατα κάποιες εμφανίσεις σε άλλες σειρές του CBS όπως Hawaii Five-0, The Mentalist και CSI (τώρα θα κάνει και στην πιο επική σειρά του καναλιού). 

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Τίτλοι και φωτογραφίες για το 3ο και 4ο επεισόδιο της σεζόν

Ελάχιστα νέα σήμερα για την σειρά μας . Το 3ο επεισόδιο θα λέγεται Wingman στο οποίο ο Χάρολντ θα δουλεύει ως υπάλληλος σε μία εταιρία . Γιατι άλλαξε επάγγελμα ; Η Μηχανή το αποφάσισε ή εκείνος ; Το 4ο επεισόδιο θα ονομάζεται Brotherhood . Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες . Δείτε φωτογραφίες απο τα γυρίσματα της σειράς .