Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συνέντευξη των παραγωγών για την 4η σεζόν του Person of Interest

Η 4η σεζόν του Person of Interest θα ειναι η σεζόν της Τεχνητής νοημοσύνης και οι παραγωγοί Τζόναθαν Νόλαν και Γκρέγκ Πλέγκμαν δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι . Το δίδυμο ανατίναξε αισθητά την βάση της σειράς στο φινάλε της τρίτης σεζόν και όταν επιστρέψει το κοινό για την 4η σεζόν θα βρεί τους ήρωες μας Φιντς , Ρις , Σω και Ρουτ σε έναν ολοκαινουργιο κόσμο.Αλλά αυτός ο κόσμος μπορεί να μην είναι και τόσο διαφορετικός απο τον δικό μας στη τελική.Οι παραγωγοί μιλάνε για το φινάλε της σεζόν , τι σχεδιάζουν για την 4η σεζόν , τις αληθινές καταστάσεις στις οποίες βασίζονται , στις προβλέψεις τους για την  Τεχνητή Νοημοσύνη και για το εάν ναι ή οχι η Σω & η Ρουτ θα έχουν κάποια σχέση όπως θέλει το κοινό .

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Σχολιασμός : Person of Interest - 3.23 - Deux Ex Machina (season finale)

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω . Σοκ ; Δέος ; Αγωνία ; Ταραχή ; Συγκίνηση ; Πώρωση ; Πως να περιγράψω όλα όσα ένιωθα καθώς έβλεπα το επεισόδιο και ειδικά το τέλος του ; Ας παραληρήσω για το φινάλε της τρίτης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Deux Ex Machina . Ένα ψέμα ήταν κανείς δεν ήταν απο Μηχανής Θεός...

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Person of Interest - Episode 3.23 - Deus Ex Machina - BTS EPK Featurette *Spoiler Free*

Person of Interest - Episode 3.23 - Deus Ex Machina (Season Finale) - Πρόμο και Φωτογραφίες *Μεγάλο Σπόιλερ*

Έφτασε η ώρα . Όλα τελειώνουν,εντάξει μόνο το Person of Interest τελειώνει..Κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες απο το επεισόδιο και μία ειδική αποκαλυπτική φωτογραφία κατα την διάρκεια ενός διαλείμματος.Ας δούμε τις φωτογραγίες αλλα και το νέο πρόμο.Προς ενημέρωση όλων την ημέρα του φινάλε δηλαδή στις 14 Μαίου στις 3 τα ξημερώματα όταν έχει βγεί σε torrent όσοι θέλουν να σχολιάσουν μπορούν να μπούν εδώ  !!

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σχολιασμός : Person of Interest - 3.22 - A House Divided

Εδώ μας οδήγησαν όλα . Μία σεζόν με τόσες ανατροπές τόσες συγκινήσεις τόσα μυστήρια . Όλα έγιναν για να φτάσουμε ακριβώς σε αυτό το σημείο όπου η ελπίδα για τους ήρωες μας φαίνεται σαν μακρινή ψευδαίσθηση . Όπου όλα φαίνονται τόσο αβέβαια . Ας δούμε τι έγινε στο 22ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο A House Divided .

Person of Interest - 3.23 - Deus Ex Machina - Promo

Η δίκη αρχίζει , ο Φιντς αποκαλύπτει (στο ευρύ κοινό ; ) ότι εκείνος έφτιαξε την Μηχανή , η Ρουτ διεισδύει στις εγκαταστασεις του Σαμαρείτη και οι ειδικές δυνάμεις κάνουν ντού στη βιβλιοθήκη του Φιντς . Αυτά μας περιμένουν στο με τεράστια ερωτήματα season finale της επόμενης εβδομάδας . Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τι θα γίνει με λίγα λόγια .

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Person of Interest - Episode 3.22 - A House Divided - Eπίσημη Περίληψη και πρόμο


Φτανουμε στο τέλος το νιώθετε έτσι ; Όλα είναι έτοιμα . Ο Σαμαρείτης λειτουργεί ο Φιντς και όσοι ειναι γύρω του απειλούνται και η Μηχανή έχει τον δικό της στρατό απο χάκερς με αρχηγό την Ρουτ . Τώρα που έχουμε τις περιλήψεις για τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν τα πράγματα γίνονται ακόμα πιό πολύπλοκα . Επειδή το κάθε επεισόδιο αναμένεται επικό θα κάνω δύο διαφορετικές αναρτήσεις . Μπορείτε να μας γράψετε τα σχόλια και τις ιδέες σας για το τι θα συμβεί !