Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Person of Interest - Episode 3.23 - Deus Ex Machina (Season Finale) - Επίσημη Περίληψη

ΕΤΟΙΜΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ; So it ends . 15 μέρες έμειναν ώστε να τελειώσει και αυτή η σεζόν για το Person of Interest . Είχαμε συγκινήσεις αστείες στιγμές απώλειες ανατροπές αλλά πάντα είχαμε την Ομάδα της Μηχανής ενωμένη απέναντι σε όποιον πήγαινε κόντρα σε εκείνους ή την Μηχανή . Τώρα που τα πράγματα είναι πιό δύσκολα απο ποτέ . Decima - Samaritan - Vigilance - Control . Αυτοί είναι οι ενδιαφερόμενοι ώστε να ρίξουν μία και καλη την Ομάδα μας . Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι με ποιές απώλειες θα μείνει η Ομάδα της Μηχανής ζωντανή και μαχόμενη . Deux Ex Machina λοιπόν . Απο Μηχανής Θεός . Ποιός είναι το ερώτημα ; Ο Φιντς ; ο Ρις ; Η ίδια η Μηχανή ; Ας δούμε λοιπόν τι θα συμβεί στο φινάλε της 3ης σεζόν του Person of Interest και ας αναλύσουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία .

Απεγνωσμένες πράξεις γίνονται και αναπάντεχες αποκαλύψεις εμφανίζονται καθώς η μάχη για να αποτρέψουν την τεχνιτή νοημοσύνη απο το να έρθει ονλαιν φτάνει στο τέλος της . Αυτό θα συμβεί στο Person of Interest στις 14 Μαίου .

“Deus Ex Machina” – Η Ομάδα κάνει απελπιστικές κινήσεις στον αγώνα της να αποτρέψει την βίαιη τεχνιτή νοημοσύνη Samaritan απο το να έρθει ονλαιν και να τους κάνει τους πρώτους της στόχους . Παράλληλα η πολύμηνη μάχη με το γκρούπ των τρομοκρατών ενάντια στη παρακολούθηση , Vigilance έρχεται σε ένα σοκαριστικό κλείσιμο .

Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Boris McGiver (Hersh) Camryn Manheim (Control) John Nolan (Greer) Leslie Odom (Collier) John Doman (Garrison) Joseph Melendez (Rivera) Julian Ovenden (Lambert) Diane Davis (Judge Madison) . Φαντάζομαι τον Χερς , τον Control , τον Γκριρ , τον Κόλιερ και τον Γκάρισον τους ξέρετε . Ποιός είναι ο Λάμπερτ ; Ποιός όμως είναι ο Ριβερα ; Ποιά είναι η Δικαστής Μάντισον ;
Λάμπερτ : (Δεν) θα τον θυμάστε απο το 3.16 με τίτλο RAM είναι εκείνος που είχε σταλεί απο τον Γκρι να ανακτήσει τον Κέισι και τις πληροφορίες που είχε για την Μηχανή . Το μόνο που κατάφερε ήταν να γλυτώσει απο τα νύχια της Κάρα κάτι που ήταν αρκετό ώστε να πάει στο Όρντος της Κίνας με την ομάδα του και αφού σκοτώσει τους πάντες να πάρει το λάπτοπ .
Ριβέρα : Άσχετος αριθμός του 22 επεισοδίου . Γκεστ που γίνεται reccuring ; Weird . Στοιχηματίζω ότι ανήκει σε κάποια οργάνωση .
Δικαστής Μάντισον : Γουέλ γκεστ στο 3.22 με το όνομα Jefferson . Και την βλέπουμε στο φινάλε με αυτό το όνομα . Jefferson - Αμερικανικη επανάσταση just saying . VIGILANCE ! (ρίξτε και μία ματιά εδώ ώστε να μάθετε λίγα στοιχεία ακόμα για το φινάλε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου