Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένες σκηνές με υπέροχη μουσική απο το Person of Interest

Μιάς και τελειώνει το 2013 (τι είπα τώρα ο άνθρωπος :Ρ) είπα να κάνω ένα χαλαρό θεματάκι για το Person of Interest αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστο . Άρα σήμερα θα βάλω όλα τα βιντεάκια που έχουν υπέροχη μουσική (ακόμα και αν είναι fanmade) ως το τελευταίο θέμα του Person of Interest για το 2013 .

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σχολιασμός : Person of Interest - 3.11 - Lethe

Well, if they don't want you to get inside , they ought to build them better
Midseason finale για το Person of Interest . Υπομονή τώρα 20 μέρες μέχρι το νέο επεισόδιο . Αυτάαααα. Α τι πρέπει να σχολιάσω και το επεισόδιο 3.11 του Person of Interest με τίτλο Lethe ; Δεν φτάνει να πώ πως ήταν συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις ; Άντε ας δούμε τι έγινε σε αυτο το επεισόδιο που μας χάρισε πολλές δυνατές στιγμές .

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.11 - Lethe Promo and Promotional Photos

6 μερες για νέο επεισόδιο εισπνοή εκπνοή και θα περάσουν !! Μετά την ΕΠΙΚΗ (μην πεί κανείς όχι θα τον πάρει ο διάολος) τριλογία Endgame τον θάνατο της Κάρτερ (R.I.P) και την εκδίκηση της Ομάδας της Μηχανής ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω . Δυστυχώς δεν θα προχωρήσουμε ενωμένοι . Ας δούμε πρώτα το πρόμο και ας σχολιάσουμε μερικά πράγματα που πρόκειται να συμβουν στο τελευταίο επεισόδιο του Person of Interest για το 2013 με τίτλο Lethe (Λήθη) .

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.11 - Lethe - Επίσημη Περίληψη

Εντάξει έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν ο Νόλαν με τον Πλέγκμαν . Αυτά που θα συμβούν στο επόμενο επεισόδιο ειναι απίστευτα ακόμα και για όσα μας έχουν συνηθίσει . Ήρθε ο καιρός να μάθουμε επιπλέον πράγματα για τον τιτανομέγιστο Harold Finch .