Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ελληνικοί Τίτλοι Στα Επόμενα Επεισόδια...


Μόλις ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των επεισοδίων 3.11 και 3.12 και προς έκπληξη μας ήταν... Ελληνικοί!!! Συγκεκριμένα το επεισόδιο 3.11 έχει τον τίτλο Lethe (δηλαδή "λήθη", λησμονιά που λέμε) ενώ το 3.12 έχει τον τίτλο Aletheia (δηλαδή "αλήθεια"). Όπως φαίνεται αυτά τα 2 επεισόδια θα είναι αλληλένδετα και εάν το CBS ακολουθήσει το πρόγραμμα που είχε θέσει στη σειρά στους 2 προηγούμενους κύκλους με το 10ο επεισόδιο να είναι το mid-season φινάλε, τότε θα δούμε αυτά τα επεισόδια το 2014. Τι να σημαίνουν άραγε αυτοί οι τίτλοι;;; τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει αυτή η σειρά;;;

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Σχολιασμός : Person of Interest - 3.06 - Mors Praematura

Πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν πια τα επεισόδια του Person of Interest ; Αν το 3.05 Razgovor μας άρεσε πάρα πολύ και θεωρήθηκε το καλύτερο της σεζόν και ανάμεσα στα τοπ-5 επεισόδια της σειράς μας γενικά τότε το Mors Praematura πρέπει να σας ΠΩΡΩΣΕ !!! Αλλά ας δούμε τι ακριβώς συνέβη στο επεισόδιο .

Person of Interest - Episode 3.07 - The Perfect Mark - Eπίσημη Περίληψη και Πρόμο

7 σερί επεισόδια της 3ης σεζόν του Person of Interest ; Περίεργη η τακτική του CBS που συνήθως έχει πολλά διαλείμματα ανάμεσα στα επεισόδια αλλά απ'ότι φαίνεται φέτος θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα μόνο . Ας δούμε λοιπόν τι ξέρουμε για το 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν με τίτλο The Perfect Mark !!!

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο και Φωτογραφίες απο το πάνελ του Person of Interest στο NY Comic Con 2013

Δείτε βίντεο και φωτογταφίες απο το Comic Con της Νέας Υόρκης όπου συμμετείχε και το καστ του Person of Interest . Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του καστ για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και για την συνέχεια . (Λίγο καθυστερημένα γίνεται η ανάρτηση αλλά δεν πειράζει.)

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - 3.06 - Mors Praematura - Promotional photos

Κοίτα να δεις που η Ρουτ με την Σω έγιναν ομάδα !!! Ή μήπως όχι ;; Σήμερα δημοσιεύθηκαν μερικές φωτογραφίες απο το επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο Mors Praematura (Πρώϊμος Θάνατος) που θα προβληθεί στις 30 Οκτωμβρίου . Μερικές είναι αρκετά διαφωτιστικές για την κατάληξη του επεισοδίου αρα Προσοχή ΣΠΟΙΛΕΡ !!!

Person of Interest - Episode 3.06 - Mors Praematura Επίσημη Περίληψη

Πόσο πιο τέλειο παίζει να γίνει αυτό το επεισόδιο ?!?! Πριν λίγο ανακοινώθηκε η επίσημη περίληψη του επεισοδίου και εκτός απο τους γνωστούς μας θα έχουμε και αξιόλογο γκεστ σταρ όπως και μια επιστροφή ενός μυστηριώδους χαρακτήρα . Ας τα δούμε όλα αυτά λεπτομερώς ....

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest 3.06 Mors Praematura Extended Promo

Ποσο γαμάτο είναι αυτό το πρόμο ?!?! Με το προηγούμενο (ΕΠΙΚΟ) επεισόδιο να τελειώνει με την Ρουτ να απαγάγει την Σω και με εμάς να μένουμε με το στόμα ανοιχτό το επόμενο επεισόδιο φαίνεται αυτό το οποίο θα πρέπει να φέρει τα πράγματα στην θέση τους. Ας αναλύσουμε λοιπόν λιγάκι το πρόμο για να μπούμε στο κλίμα του τι πρόκειται να συμβεί .

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Person Of Interest 3.06 - Mors Praematura Promo


Η Ρουτ απαγάγει την Σω και την αναγκάζει (;)
να δουλέψει μαζι της.Ο Ρις και ο Φιντς πέφτουν στην παγίδα της Ρουτ και κινδυνεύουν !! Finch and Reese Vs Root and Shaw !! Θα γίνει χαμός !! Θέλω να το δω τώρα !!! Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 30 Οκτωμβρίου .

Σχολιασμός : Person of Interest 3.05 - Razgovor

Με μία λέξη ΓΑΜΑΤΟ !! Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω το 5ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Razgovor .Είχαμε σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα ανατροπές όμορφα flashbacks αλλά και μεταβολές στον χαρακτήρα ενός ατόμου . Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά βέβαια !!!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.05 - Razgovor - Sneak Peek


Γαμάτο sneak peek απο το αποψινό επεισόδιο του Person of Interest . Η μικρούλα είναι σε κίνδυνο και η η Σω την προστατεύει . Κλαίω με το κοριτσάκι που όταν την ρωτάει η Σαμ γιατί την κυνηγάνε λέει Prοbably because i am a spy με την Σω να παίρνει ενα ύφος τύπου τι μαλακίες λέει και να απαντάει στον Ρις δεν έχει ιδέα.Τρελό γέλιο εκεί που την ακουμπάει και της λέει i thought you might be a robot ! Bonus : Θα έχουμε flashback της Σω !!! Stay tuned για το αποψινό επεισόδιο του Person of Interest Razgovor !!!!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest φωτογραφίες απο τα γυρίσματα !!!

Πφφφ νιώθω σκουριασμένος καιρό είχα να κάνω ανάρτηση με φωτογραφίες και γενικότερα ανάρτηση φαντάζομαι σας έλειψα :Ρ Εντάξει μην με κολακεύετε ας πάμε στα δικά μας τώρα .Μία ημέρα και έντεκα ώρες έμειναν μέχρι το 5ο επεισόδιο της 3ης (υπέροχης μέχρι τώρα) σεζόν του Person of Interest με τίτλο Razgovor (δηλαδή στα σέρβικα συνομιλία συνέντευξη) . Ας δούμε μερικές φωτό που μας δίνουν μερικά στοιχεία για το τί πρόκειται να συμβεί στα μελλοντικά επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς .

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Σχολιασμός: Person of Interest 3.04 - Reasonable Doubt


Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι η 3η σεζόν βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα! Σε αυτό το επεισόδιο δεν προχώρησε καθόλου η κεντρική ιστορία της σειράς (δηλαδή δεν είδαμε Ρουτ) αλλά είδαμε μία από τις καλύτερες "person of interest" - stories που έχουμε δει στη σειρά...

Person of Interest - Episode 3.05 - Razgovor - Επίσημη Περίληψη και Πρόμο

Εντάξει το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδαε it's gonna be Legen .... wait for it .... Dary Legendary !!!! Kάτι το sneak-peek με την Κάρτερ που κυκλοφόρησε κάτι το ξεκαρδιστικό πρόμο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι ΕΠΙΚΟ επεισόδιο !!! Ας δούμε όμως τι θέμα έχει το επόμενο επεισόδιο .

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.04 - Reasonable Doubt - Sneak Peek


Εντάξει χωρίς σχόλια το βιντεάκι . Απολαύστε μια γαμάτη σκηνή Ρις Φιντς Μπέαρ !!!!! Σε 11 ώρες θα έχουμε το νέο επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο Reasonable Doubt οπότε stay tuned ;-)

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.05 - Razgovor (PA3ROBOP) - NYCC Sneak Peek


Τα λόγια είναι περιττά η Κάρτερ δίνει πόνο !!!! Μεγάλες συγκινήσεις μα περιμένουν στο 3.05 του Person of Interest . Ακολουθεί ανάλυση της σκηνής . Προσοχή το βίντεο είναι ΜΕΓΑΛΟ σπόιλερ .

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.04 - Reasonable Doubt - Press Release and Promotional Photos

Η Μηχανή δίνει τον αριθμό μίας εξέχουσας δικηγόρου της οποίας ο άντρας δολοφονήθηκε και η Ομάδα πρέπει να εξακριβώσει αν εκείνη είναι η δολοφόνος του ή αν την έχουν ενοχοποιήσει. Όλα αυτά θα συμβούν στο Person of Interest στις 15 Οκτωμβριου (16 για εμας εδώ στην Ελλάδα)

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.04 - Reasonable Doubt - Extended Promo


Δείτε το νέο μεγαλύτερο πρόμο για το επόμενο επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο Reasonable Doubt που θα προβληθεί (μάλλον) στις 16 Οκτωμβρίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το επεισόδιο.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest 3x04 Promo - Reasonable Doubt


Δείτε το πρόμο για το επόμενο επεισόδιο του Person of Interest με τίτλο Reasonable Doubt που θα προβληθεί στις 16 Οκτωμβρίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το επεισόδιο.

Σχολιασμός : Person of Interest 3.03 - Lady Killer

OH MY GOD !!! Τι συνέβη μόλις τώρα ;;;; Ξεκινάω να γράφω αυτό το κείμενο 18 λεπτά μετά το τέλος του επεισοδίου Lady Killer του Person of Interest και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε !!! Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα αλλα ο τρόπος . Ο τίτλος αρχίκα δεν αναφερόταν στον Ian αλλά στην Ρουτ και ότι έκανε καθώς έγινε πραγματική δολοφόνος. Αλλά ας δούμε τα πράγματα με την  σειρά.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.03 - Lady Killer - Sneak Peeks


Δύo sneak-peek για το αποψινό επεισόδιο του Person of Interest τα λόγια είναι περιττά και στα δύο βίντεο απλά απολαύστε τα !!!!!!

Person of Interest - Season 3 - Paleyfest EPK [VIDEO]


Αυτό το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές απο το αποψινό επεισόδιο και σχόλια του παραγωγου μας Jonah Nolan αλλά και του κάστ για την 3η σεζόν του Person of Interest και για το τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια της σεζόν.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες από το PaleyFest στη Νέα Υόρκη


Οι συντελεστές του Person of Interest παραβρέθηκαν στο PaleyFest στη Νέα Υόρκη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους...

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest - Episode 3.03 - Lady Killer - Extended Promo

   Ένα σχόλιο μόνο This is gonna be Fun !!!! :D Η Σω η Κάρτερ και η Zoe σίγουρα θα διαλύσουν αυτόν τον κακομοίρη αν τολμήσει να τις αγγίξει !!!!! Κλαίω στο σημείο όπου η Zoe βγάζει το tazer και τρομάζει η Κάρτερ !!! Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 9 Οκτωμβρίου .

Person of Interest 3.03 Lady Killer Promotional Photos

Δείτε μερικές promotional photos απο το επόμενο επεισόδιο με τίτλο Lady Killer Που θα προβληθεί στις 9 Οκτωμβριου !!!! Ο αριθμός του επεισοδίου ανήκει σε έναν γυναικά πιθανό δολοφόνο και έτσι Ρις και Φιντς επιστρατεύουν την βοήθεια της Σω της Κάρτερ και της Ζώη για να του τραβήξουν την προσοχή  !!! Οι τρεις του σίγουρα δεν είναι σε κίνδυνο αλλά αν νευριάσουν αυτές δεν τον σώζει ούτε ο Ρις !!!!!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Person of Interest 3.03 - Lady Killer Promo


Δείτε το πρόμο του επόμενου επεισοδίου που θα προβληθεί στις 9 Οκτωμβρίου !!!! Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές πληροφορίες για το επεισόδιο και αργότερα θα γίνει ανάρτηση με promotional photos όπου μας προϊδεάζουν για ένα καυτό και επικίνδυνο επεισόδιο !!!!

Σχολιασμός : Person of Interest 3.02 Nothing to hide

Σήμερα είχαμε το 2ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Person of Interest με τίτλο Nothing to Hide και άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε ότι τα φαινόμενα απατούν γιατί αυτό το επεισόδιο όσο απλό και αν φάνηκε αρχικά στην συνέχεια μας αποκάλυψε διάφορα μυστικά !!!! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή ....