Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Person of Interest - 3.10 - Devil's Share Promo

Μετά απο ό,τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο (θα ακολουθήσει ανάρτηση αργότερα όταν έχω συνέλθει) το πρόμο για το επόμενο μας δείχνει ότι η Ομάδα της Μηχανής αλλάζει,αποκτάει ένα νέο μέλος και περνάει στην αντεπίθεση .

Ο Θάνατος της Κάρτερ μπορεί να ήταν για πολλούς αναπάντεχος επικός αλλά αυτό που ακολουθεί είναι καλύτερο . Ο Ρις είναι το σκοτάδι ξανά . Όπως έλεγε και η Κάρα Στάντον "we are not walking in the dar ,we are the Dark" και ο Ρις μπαίνοντας σε totally bad-ass mode θέλει να καθαρίσει τον Κουίν τον Σίμμονς και όποιον άλλον βρεί μπροστά του . Και προσέξτε δεν είναι πιά με το πιστόλι του έχει μαζι του ένα shotgun ξεκάθαρα πρόθεση shoot to kill δεν θέλει να σταματήσει προσωρινά αλλά μόνιμα τους ανθρώπους που έφαγαν την Κάρτερ . Σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνεται και η ανάρτηση μας (εδώ) ότι κάποιος θα γίνει θύτης και αυτό θα διαλύσει την Ομάδα της Μηχανής . Επίσης ο Ρις φαίνεται πιο σκοτεινός απο ποτέ,χαμένος θέλει μόνο εκδίκηση κάτι που φαίνεται εκεί που λέει "Δεν απειλώ οτι θα σε σκοτώσω , θα σε σκοτώσω" .

Ο Κουίν είναι σε ένα safe-house (;) και τον προστατεύει η S.W.A.T team ; Έκανε κάποια συμφωνία άραγε ; Α και κάτι βασικό που ξέχασα .Βγαίνει ο αριθμός του Σίμμονς : θύμα (μαλλον) αλλα το ότι Θα έχουμε μάχη Σίμμονς-Φάσκο (όπου ο Φάσκο θα πρέπει να τον γ@μήσει) ακούγεται γαμάτο !! Τέλος η Ρούτ εντάσσεται στην Ομάδα της Μηχανής το ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει αλλά πείτε την αλήθεια Finch Reese Root Shaw Fusco γίνεται να υπάρχει καλύτερη Ομάδα ; Ένα είναι σίγουρο : It's payback time !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου